• De leukste hondensnackbar van Nederland
  • Ook voor de kat en knaagdieren
  • Gevestigd in Purmerend

Dierenwinkel de hondensnackbar

In de zomer van 2021 begon de hondensnackbar als webshop met een klein assortiment aan losse hondensnacks. Al snel werd ons assortiment uitgebreid met enkele accessoires en vanwege de enorme belangstelling hebben wij in september 2021 de stap gezet naar de weekmarkt in het Makado centrum in Purmerend. Dit bleek voor ons de juiste stap te zijn geweest en eenmaal op de markt groeiden we echt uit ons jasje. Ons assortiment werd flink uitgebreid met een enorm aantal losse en verpakte snacks, maar ook met hondenvoeding en meer speelgoed. Zelfs snacks, voeding en speelgoed voor de kat werd toegevoegd.

 

Per 2022 en met name door onze stap naar een winkelpand zijn wij in staat om u en uw huisdieren een compleet aanbod aan te bieden. Onze snackbar is uitgebreider dan ooit tevoren en blijft groeien. Kom snel eens langs en verwen uw huisdier eens echt.

 

Let op: door onze stap naar een winkelpand maar ook door de steeds groeiende vraag, hebben wij besloten de webshop stil te zetten. Wij zien u graag in onze winkel.